Selena Gomez kosmetikabolag pausar försäljningsprocess

Skådespelaren och sångerskan Selena Gomez kosmetikabolag Rare Beauty har pausat sin försäljningsprocess, skriver Axios med hänvisning till flera källor.
Selena Gomez kosmetikabolag pausar försäljningsprocess - LA Premiere of ”Only Murders in the Building” Season 4
Skådespelerskan Selena Gomez på röda mattan. Foto. Jordan Strauss/Invision/AP

Beslutet är taget efter att bolaget anlitat banker för drygt ett halvt år sedan att hitta en köpare till priset av 2 miljarder dollar, men ännu inte lyckats med detta.

Uppgifterna är intressanta med tanke på att Selena Gomez uppmärksammades som miljardär i förra veckan av Bloomberg, tack vare just värderingen av Rare Beauty på 2 miljarder dollar. Men denna värdering har alltså ännu inte infriats.

Enligt Axios kan en försäljningsprocess återupptas nästa år. Samtidigt anser man att en börsnotering eller omvänt förvärv skulle vara en enklare väg till den omnämnda värderingen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.