Pareto om Eastnine: ”Ännu ett stabilt kvartal”

Fastighetsbolaget Eastnine redovisade ännu ett stabilt kvartal, enligt Pareto Securities som gör begränsade förändringar i estimaten för försäljning och NOI (net operating income) under 2024-2026.
Pareto om Eastnine: ”Ännu ett stabilt kvartal” - Eastnine S7-3-exterior
Eastnine investerar i baltiska premiumfastigheter. Litauens huvudstad Vilnius är bolagets viktigaste marknad. Den några år gamla fastigheten på bilden hyrs av Danske Bank och ligger i Vilnius centrala affärsdistrikt.

Det framgår av en kommentar på Q2-rapporten.

Pareto framhåller också att man ser potential för en 10-procentig vinstökning vid förvärv i Polens huvudstad Warszawa, även om något sådant inte är inkluderat i den egna prognosen.

Köp upprepas för Eastnine, samtidigt som riktkursen höjs med en krona till 52 (51), till följd av förändrade estimat och en starkare valuta.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.