Över 200 medarbetare till tidigare republikanska presidentkandidater stödjer Harris i öppet brev

Totalt 238 medarbetare till fyra tidigare republikanska presidentkandidater har beslutat sig för att byta sida och istället ställa sig bakom demokraten Kamala Harris presidentkandidatur.
Över 200 medarbetare till tidigare republikanska presidentkandidater stödjer Harris i öppet brev - APTOPIX Election 2024 Harris
Demokraternas presidentkandidat Kamala Harris och hennes påtänkta vice president Tim Walz under ett valkampanjsmöte i Milwaukee tidigare i augusti. Kamala Harris får nu oväntat stöd från republikaner. Foto: AP Photo/Jacquelyn Martin

Det rapporterar flera medier däribland AP.

Samtidigt varnar gruppen i ett öppet brev för att en andra mandatperiod med republikanernas kandidat Donald Trump “helt enkelt är ohållbar” och “kommer att skada vanliga människor”.

Personerna menar att “moderata republikaner och konservativa oberoende” bör göra som dem och stödja Kamala Harris. De noterar också att de har flertalet politiska områden där man inte håller med Harris eller hennes vice president Tim Walz.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.