Nantahala Capital ny storägare i Cdon

Nantahala Capital har köpt ytterligare 2,2 miljoner aktier i e-handelsbolaget Cdon för cirka 178 miljoner kronor och blir därmed största ägare.
Nantahala Capital ny storägare i Cdon - cdon
Foto: Cdon

Nantahala Capital är ett USA-baserat alternativt investeringsbolag som grundades 2004 och som gör långsiktiga fundamentala investeringar i små och mikrobolag.

“Vi har ett stort förtroende för Cdon, dess strategi och ledningsgrupp. Vi ser fram emot att bli en ännu större del av företagets fortsatta tillväxt. Förvärvet av ytterligare aktier speglar vårt engagemang för företaget och dess verksamhet, och vi tror verkligen på långsiktig potential för företaget”, säger Jonathan Buba, partner på Nantahala Capital i ett pressmeddelande.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.