Misen Energy föreslår frivillig likvidation av bolaget

Styrelsen för oljebolaget Misen Energy föreslår en frivillig likvidation av bolaget och avser att ansöka om avnotering. 4 800 aktieägare påverkas.
Misen Energy föreslår frivillig likvidation av bolaget - NASDAQ
Foto: TT

Det framgår av ett pressmeddelande.

Misen Energy offentliggjorde den 2 maj att bolaget ingått ett aktieöverlåtelseavtal för att avyttra samtliga aktier i sitt operativa dotterbolag, Misen Enterprises, till Breakfast Language för 3 miljoner euro. Med anledning av detta vill man nu genomföra en frivillig likvidation av bolaget.

Styrelsens förslag avseende frivillig likvidation av bolaget är villkorad av att dels extra bolagsstämman den 12 juni godkänner försäljningen av Misen Enterprises och dels att årsstämman, som planeras att hållas den 28 juni, beslutar i enlighet med styrelsens förslag om frivillig likvidation av bolaget.

Under förutsättning att sådant beslut fattas avser styrelsen även att ansöka om avnotering från Nasdaq First North Growth Market i Stockholm.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.