Kepler sätter köp på Lindab: ”Gör gynnas rejält”

Kepler Chevreux tror att efterfrågan på ventilationsbolaget Lindabs produkter kommer komma tillbaka. Köp upprepas med riktkursen 293 kronor.
Kepler sätter köp på Lindab: ”Gör gynnas rejält” - lindab-affarsvarlden-700_binary_6858692.png

“Vi upprepar Köp eftersom vi tror att många av de negativa faktorerna kring Lindabs marknader börjar nå sin slutpunkt. Dessutom bör en återkommande efterfrågan och fortsatta framsteg mot att nå det uppsatta 2027-målet om en försäljning på 20 miljarder kronor med 90 procent inom Ventilation gynna Lindab rejält”, skriver Kepler i en analys.

Lindab lägger fram rapporten den 24 oktober. Kepler väntar sig en negativ organisk tillväxt om -1 procent för Ventilation Systems och en oförändrad organisk tillväxt för Profile Systems.

Här hittar du de senaste köpråden för svenska aktier.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.