Intrum får tillräckligt stöd för rekapitaliseringstransaktion

Kredithanteringsbolaget Intrum har efter produktiva diskussioner har erhållit stöd från mer än 66,7 procent av obligationsinnehavarna vilket gör det möjligt att implementera rekapitaliseringstransaktionen.
Intrum får tillräckligt stöd för rekapitaliseringstransaktion - Intrum hus
Foto: Intrum

Detta är enligt Intrum en viktig milstolpe då transaktionen kan implementeras med stöd från mer än 66,67 procent av obligationsinnehavarna.

“Intrum är övertygade om att villkoren för rekapitaliseringstransaktionen ger bästa möjliga utfall för alla intressenter genom att skapa en robust kapitalstruktur som kommer att stödja långsiktigt hållbar tillväxt utan att påverka koncernens kundrelationer, verksamhet, leverantörer eller anställda”, skriver Intrum i en kommentar.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.