Champagne
Gardell: ”Jag har alltid gillat torr champagne”
Solsidans Bryggeri lanserar i samarbete med Svensk Champagneimport en nyhet på den svenska marknaden. Champagne Solsidan Zero Dosage kommer med en naturlig champagne utan tillsatt socker i Systembolagets
beställningssortiment och på utvalda restauranger runtom i landet.
–
Jag har alltid gillat torr champagne och det känns bra att kunna erbjuda en
naturlig champagne utan tillsatt socker, säger Christer Gardell, en av
grundarna till Solsidans Bryggeri.
Kommentera artikeln
I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.
Grundreglerna är:
- Håll dig till ämnet
- Håll en respektfull god ton
Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.