Bellpal vill skjuta fram omröstningen kring försäljning

Teknikbolaget Bellpals styrelse kommer under dagens bolagsstämma att lägga förslaget om att skjuta fram frågan om omröstning avseende en försäljning av Bellpal AB och att frågan tas upp igen längre fram. Det framgår av ett pressmeddelande.
Bellpal vill skjuta fram omröstningen kring försäljning - Bellpal
Foto: Bellpal

Styrelsen vill skjuta fram omröstningen med anledning av att parterna i affären behövt förhandla om vissa villkor. Bland annat har man förhandlat om köpeskillingen i “höjande riktning” samt att den slutliga betalningen kommer tidigareläggas.

“Med hänsyn till att det var först sent igår kväll den 10 oktober 2023 som parterna nådde en överenskommelse rörande nu redovisade förändringar samt att styrelsen vill ge aktieägarna och marknaden betänketid för att tillgodogöra sig informationen innan en omröstning om försäljningen av Bellpal AB genomförs kommer det under dagens bolagsstämma på initiativ från Bellpal Holding ABs styrelse föreslås att frågan om omröstning rörande försäljningen av Bellpal AB bordläggs och att frågan tas upp vid fortsatt bolagsstämma”, står det i pressmeddelandet.

Affären som sådan gäller fortfarande uppges det.

Läs också Affärsvärldens granskning av Bellpal i tre delar: 

1. Bellpals oklara budgivare: Spekulanten känner inte till bolaget

2. Bellpals många kopplingar till misskött assistansbolag

3. Bellpals missriktade emissioner

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.