Bellpal sätt nytt slutdatum för försäljningen

Teknikbolaget Bellpal Holdings styrelse har godkänt en begäran från den amerikanska köparen av dotterbolaget Bellpal AB om att skjuta på det tidigare beslutade datumet om slutförande av affären.
Bellpal sätt nytt slutdatum för försäljningen - bellpal3
Illustration: Hans von Corswant

Det nya datumet är den 12 februari, enligt ett pressmeddelande.

Affären har redan skjutits fram ett antal gånger på grund av “det komplexa finansieringssystem som transaktionen är beroende av”, enligt Bellpal.

Nu har parterna enats om ett nytt datum då finansieringslösningen ska vara klar och affären ska kunna genomföras, den 12 februari.

Det undertecknade försäljnings- och köpeavtalet, SPA, föreskriver en betalning om 19,5 miljoner dollar. Betalningen skulle ha initialt skett den 15 november, men Bellpal har alltså ännu inte erhållit pengarna.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.