Bellpal får ny VD

Teknikbolaget Bellpal meddelar att vd Per-Håkan Westman lämnar på egen begäran och ersätts av Mikael Tinglöf.
Bellpal får ny VD - per-hakan-westman
Bellpals VD Per-Håkan Westman lämnar bolaget. Foto: Youtube

Mikael Tinglöf är en aktiv entreprenör som sitter på 1,5 miljoner aktier i Bellpal direkt och via bolag.

Vd-ändringen kommer när Bellpal är i färd med att sälja Bellpal AB till en amerikansk köpare för 19,5 miljoner dollar på skuldfri basis jämte erforderligt rörelsekapital.

“Jag är i min tur väldigt angelägen att slutföra den här affären för att sedan kunna fokusera på vad vi ska göra framöver. Jag tror att min erfarenhet som aktiv entreprenör och investerare passar väl in i sammanhanget”, säger Mikael Tinglöf.

Mikael Tinglöf har tidigare varit ägare i bland annat Polardörren och Polarfönster, samt Fasadelement, Nova Industi och Bergströms RF. Han är också idag styrelseledamot i ett antal bolag, däribland SSC, börsnoterade Vaxxa och Sölverborgs Industri & Licenssvets.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.