Afry får uppdrag kopplat till ny fabrik för livsmedelsingredienser

Teknikkonsulten Afry har fått i uppdrag att leverera implementeringen av produktionsprocesser kopplat till den nya fabriken i Jägersro i Malmö för Caldic.
Afry får uppdrag kopplat till ny fabrik för livsmedelsingredienser - Close-Up Of Liquid Pipetting In Test Tubes In Laboratory
Den globala ingrediensleverantören Caldic konsoliderar sina två nordiska fabriker och det nordiska huvudkontoret i Malmö. Afry har levererat förstudie och grundläggande design och får nu i uppdrag att leverera implementeringen av produktionsprocesserna. Foto: Afry/Pressbild

Det framgår av ett pressmeddelande.

Den globala ingrediensleverantören Caldic konsoliderar sina två nordiska fabriker och det nordiska huvudkontoret i Malmö på en ny site i Jägersro. Afry har levererat både förstudie och grundläggande design.

Den nya produktionsanläggningen ska producera både torra och flytande produkter såsom aromer, föreningar, livsmedelsfärgämnen och sockerblandningar.

Projektet är nystartat och produktion på fabriken beräknas starta under tredje kvartalet 2025.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Kareby Finans